Beyaz Etli

  • Pastavilla Papardelle

    Tavuk göğüsünü küp şeklinde doğrayınız. Tavaya Sarımsaklı zeytinyağı ve biberiye koyunuz ve bir dakika kavurunuz. Daha sonra tavuk etini ilave ediniz ve ağır ateşte kavurunuz...

    1 Kişilik
  • Pastavilla Mantı (Lumaca)

    Tavuk küp şeklinde doğrayınız, brüksel lahanaları ortadan 2’ye bölünüz ve sarımsaklı zeytinyada kavurunuz. Kiraz domatesleri 4’e bölerek sosa ekleyiniz. Bir miktar kavurunuz. Bulyon suyunu ilave ediniz ve orta ateşte pişmeye bırakınız...

    1 Kişilik
  • Pastavilla Mantı (Lumaca)

    Dolmalık biberi ve tavuk budunu küp şeklinde doğrayınız ve sarımsaklı zeytinyağda kavurunuz. Taze çekilmiş karabiber ile tatlandıranız. Kavurduktan sonra bulyon suyu, kremayı ve mısır tanelerini ilave ediniz ve pişmeye bırakınız...

    1 Kişilik
  • Pastavilla Mantı (Lumaca)

    Dolmalık biberleri ve hindi göğsünü küp şeklinde doğrayınız. Sarımsaklı zeytinyağı ile birlikte tavaya koyunuz ve kavurunuz. Kavurduktan sonra bulyon suyunu ilave ediniz ve hafif ateşte pişmeye bırakınız...

    1 Kişilik
  • Pastavilla Mantı (Lumaca)

    Kayısıyı şeritler halinde, tavuk budunu küp şeklinde doğrayınız ve sarımsaklı zeytinyağında kavurunuz. Daha sonra taze kekik ve tereyağını ilave ediniz ve miktar daha kavurunuz. Kavurduktan sonra bulyon suyu ve kremayı ilave ediniz ve hafif ateşte pişmeye bırakınız. ..

    1 Kişilik
  • Pastavilla Linguine

    Domates sos yapılışı: Derin bir tencerede ince doğranmış soğanları zetinyağında sararıncaya kadar kavurunuz ve rendelenmiş domatesi ilave ederek 7-8 dakika kadar pişiriniz. Daha sonra tereyağ ve tuz ilave ediniz. (Hazırlanmış olan domates sosu buzdolabında bir kaç gün saklanabilir)...

    1 Kişilik
  • Pastavilla Rigatoni

    Jambonu şeritler halinde doğradıktan sonra sarımsaklı zeytinyağda kavurunuz. Birkaç küçük parça brokoli ekleyiniz ve birkaç dakika kavurunuz. Daha sonra bulyon suyunu ve tereyağını ilave ediniz ve kısık ateşte pişiriniz...

    1 Kişilik
  • Tavuklu Pastavilla Rigatoni

    Dolmalık biberleri ve tavuk göğsünü şeritler halinde doğrayınız. Bir tavaya sarımsaklı zeytinyağını, biberleri, tavuk etini koyunuz ve kavurunuz...

    1 Kişilik
  • Pastavilla Buket (Ballerine)

    Tavuk göğsünü küp şeklinde doğrayınız. Soğuk tavaya bir miktar zeytinyağlı sarımsak, biraz zeytinyağı ve tavuk parçaları koyunuz ve kavurunuz. Tavuk kavrulurken taze baharatları doğrayınız...

    1 Kişilik
  • Pastavilla Linguine

    Bagetleri tuz ve karabiber eklediğiniz suda haşlayıp kenara alın. Makarnanın düz bir şekilde içine sığacağı geniş ve yayvan bir tencereye yeteri kadar su koyun...

    4 kişilik
  • 1 / 2

Paylaş