Tavuk Jambonlu Pastavilla Rigatoni makarna tarifine Pastavilla Makarna Tarifleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Tavuk Jambonlu Pastavilla Rigatoni

Tavuk Jambonlu Pastavilla Rigatoni
Pastavilla Rigatoni

Malzemeler - 1 Kişilik

  • 100 – 150 g Pastavilla Rigatoni
  • 2 tatlı kaşığı sarımsaklı zeytinyağı
  • 75-100 g tavuk jambon
  • Brokoli
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1-2 tatlı kaşığı toz parmesan peyniri
  • 1 çay bardağı bulyon suyu

Hazırlanışı

Jambonu şeritler halinde doğradıktan sonra sarımsaklı zeytinyağda kavurunuz. Birkaç küçük parça brokoli ekleyiniz ve birkaç dakika kavurunuz. Daha sonra bulyon suyunu ve tereyağını ilave ediniz ve kısık ateşte pişiriniz.
Pastavilla Rigatoni’yi sosa ilave ederek birkaç saniye sote ediniz. Son olarak parmesan peyniri ekleyiniz ve karıştırınız.
Makarnanız serivse hazırdır.

Afiyet Olsun

Paylaş