Tavuklu Pastavilla Rigatoni makarna tarifine Pastavilla Makarna Tarifleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.
Tavuklu Pastavilla Rigatoni

Tavuklu Pastavilla Rigatoni
Tavuklu Pastavilla Rigatoni

Malzemeler - 1 Kişilik

  • 100 – 150 g Pastavilla Rigatoni
  • 2 tatlı kaşığı sarımsaklı zeytinyağı 
  • ½ ‘şer sarı ve kırmızı dolmalık biber
  • ½  tavuk göğsü
  • 2-3 yemek kaşığı çiğ krema
  • 2 tatlı kaşığı toz parmesan peyniri
  • Doğranmış maydanoz
  • 1 çay bardağı bulyon suyu

Hazırlanışı

Dolmalık biberleri ve tavuk göğsünü şeritler halinde doğrayınız. Bir tavaya sarımsaklı zeytinyağını, biberleri, tavuk etini koyunuz ve kavurunuz.
Pastavilla Rigatoni’yi paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak al-dente kıvamında haşlayınız.
Tavuk göğsü ve biberlerin pişmesine yakın bulyon suyunu ve kremayı ilave ediniz. Taze çekilmiş karabiber ile tatlandırınız.
Makarnaları süzdükten sonra sosa ilave ediniz. Biraz sote ediniz. Maydanozu ve parmesan peyniri ilave ederek karışıtırınız. Son olarak bir miktar sarımsaklı zeytinyağı üzerine gezdiriniz ve servis tabağına alınız.

Afiyet Olsun

Paylaş