Etli Pastavilla Rigatoni tarifine ulaşmak için Makarna Tarifleri bölümünden Kırmızı Etli sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Etli Pastavilla Rigatoni

Etli Pastavilla Rigatoni
Pastavilla Rigatoni

Malzemeler - 1 Kişilik

  • 100 – 150 g Pastavilla Rigatoni
  • 2 tatlı kaşığı Sarımsaklı zeytinyağı *
  • 75-100 g Bonfile
  • 6-8 adet Kiraz domates
  • 2 yemek kaşığı Rendelenmiş domates
  • 1-2 tatlı kaşığı Toz parmesan peyniri
  • 1 tatlı kaşığı Tereyağı
  • Kereviz yaprağı

Hazırlanışı

Bonfileyi şeritler halinde, kiraz domatesleri 4’e bölerek doğrayınız. Bonfile şeritleri sarımsaklı zeytinyağında bir miktar kavurunuz. Sonra kiraz domatesleri ilave ederek bir miktar daha kavurunuz. Domates rendesi ve bulyon suyunu ilave ederek pişmeye bırakınız. 
Pastavilla Rigatoni’yi paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak al-dente kıvamında haşlayınız.
Sosa tereyağını ve doğranmış kereviz yaprağını  ilave ederek karıştırınız.
Makarnayı süzünüz ve sosa ilave ederek bir kaç saniye sote ediniz. Son olarak parmesan peyniri ilave ederek karıştırınız.
Makarnanız servise hazırdır.

Afiyet Olsun

Paylaş