Kuzu Etli Pastavilla Kuskus tarifine ulaşmak için Makarna Tarifleri bölümünden Kırmızı Etli sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Kuzu Etli Pastavilla Kuskus

Kuzu Etli Pastavilla Kuskus

Malzemeler -

  • ½  paket Pastavilla Kuskus
  • 200 g kuşbaşı doğranmış kuzu eti
  • 100 g bamya
  • 1 adet kırmızı dolmalık biber
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı kuş üzümü
  • 5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Taze kekik, tarçın ve kimyon
  • Tuz
  • Karabiber

Hazırlanışı

Pastavilla Kuskus’u paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak al-dente kıvamında haşlayınız. Kuzu etlerini zeytinyağında orta ateşte yumuşayıncaya kadar sote ediniz. Havuçları ve kırmızı biberleri küp şeklinde doğrayınız. Bamyayı, kırmızı biberi ve havucu kuzu etine ilave ederek pişmeye bırakınız. Tuz, karabiber ve kimyonu ekleyiniz. Sosu süzmüş olduğunuz Pastavilla Kuskus’un üzerine dökünüz, kuş üzümü ve tarçını ekleyerek sıcak olarak servis yapınız. 

Afiyet Olsun

Paylaş