Pastavilla Köfteli Mantı (Lumaca) tarifine ulaşmak için Makarna Tarifleri bölümünden Kırmızı Etli sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Pastavilla Köfteli Mantı (Lumaca)

Pastavilla Köfteli Mantı (Lumaca)
Pastavilla Mantı (Lumaca)

Malzemeler -

  • 1 adet Pastavilla Mantı (Lumaca)
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet  yeşil dolmalık biber 
  • 1 adet soğan
  • 1 adet domates 100 g kiraz domates 
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı ince kıyılmış taze soğan
  • 1/4 yemek kaşığı maydanoz
  •  5 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz, karabiber

Hazırlanışı

Pastavilla Mantıyı paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak al-dente kıvamında haşlayınız. Köfte için kıymayı, rendelenmiş soğanı, maydanozu, tuzu ve karabiberi karıştırarak yoğurunuz ve kiraz domates büyüklüğünde top şekline getirdikten sonra zeytinyağında sote ediniz, ince uzun şeritler halinde doğradığınız biberleri., domatesi, soğanı ve sarımsakları ekleyerek köfteler pişinceye kadar pişiriniz. Köfteler piştikten sonra kıyılmış maydanoz ve doğranmış taze soğanları ekleyiniz.   

Makarnayı süzünüz, köfteli sosa ilave ediniz. Tuz ve karabiber iie  tatlandırınız ve biber ile sıcak olarak servis yapınız.

Afiyet Olsun

Paylaş