Dört Peynir Soslu Pastavilla Kelebek (Farfalle) makarna tarifine ulaşmak için Makarna Tarifleri bölümünden Peynirli / Kremalı sayfasını ziyaret edin.
Dört Peynir Soslu Pastavilla Kelebek (Farfalle)

Dört Peynir Soslu Pastavilla Kelebek (Farfalle)
Pastavilla Kelebek (Farfalle)

Malzemeler - 1 Kişilik

 

  • 100 – 150 g Pastavilla Kelebek (Farfalle)
  • 100 ml krema
  • 50 g  otlu gauda peyniri
  • 50 g  gorgonzola peyniri
  • 50 g  ricotta peyniri
  • 2 tatlı kaşığı toz parmesan
  • 1 tatlı kaşığı sarımsaklı zeytinyağı 
  • Taze fesleğen

Hazırlanışı

Çiğ kremayı tavaya koyunuz. Üzerine doğradığınız Gouda, Grogonzola ve Ricotta peyniri ilave ediniz ve kısık ateşte peynirler eriyinceye kadar pişiriniz.
Pastavilla Buket’i paket üzerindeki pişirme önerisine göre al-dente kıvamında haşlayınız.
Haşladıktan sonra süzünüz ve sosa ilave ediniz. Üzerine parmesan peyniri serpiniz ve karıştırınız. Son olarak sarımsaklı zeytinyağını ilave ederek  karıştırınız ve taze fesleğen ile süzleyerek servis ediniz.

Afiyet Olsun

Paylaş