Fesleğen Soslu Pastavilla Kalem (Penne Rigate) makarna tarifine ulaşmak için Makarna Tarifleri bölümünden Sebzeli sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Fesleğen Soslu Pastavilla Kalem (Penne Rigate)

Fesleğen Soslu Pastavilla Kalem (Penne Rigate)
Pastavilla Penne (Kalem)

Malzemeler - 1 Kişilik

  • 100 – 150 g Pastavilla Penne (Kalem)
  • 100 g çiğ krema
  • 50 g pesto sos (zeytinyağı ile çekilen taze fesleğen)
  • 2 tatlı kaşığı toz parmesan peyniri
  • Tuz
  • 1 göbek taze fesleğen

Hazırlanışı

Makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine göre al-dente kıvamında pişiriniz. Bir tavaya önce krema, daha sonra pesto sosunu ve parmesan ilave ediniz ve hafif ateşte pişiriniz (Sosun özellikle fazla kaynamamasına dikkat ediniz).

Sos pişerken makarnayı süzünüz ve kaynar sosuna ilave ederek karıştırınız. Taze fesleğen ile süsleyerek servis ediniz.

Afiyet Olsun

Paylaş