Kestane Mantarlı Pastavilla Rigatoni makarna tarifine ulaşmak için Makarna Tarifleri bölümünden Sebzeli sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Kestane Mantarlı Pastavilla Rigatoni

Kestane Mantarlı Pastavilla Rigatoni
Pastavilla Rigatoni

Malzemeler - 1 Kişilik

  • 100 – 150 g Pastavilla Rigatoni
  • 2 tatlı kaşığı sarımsaklı zeytinyağı 
  • 6-7 adet kestane mantarı
  • 1-2 tatlı kaşığı toz parmesan peyniri
  • 1 çay bardağı bulyon suyu

Hazırlanışı

Mantarları çok küçük olmayan parçalar halinde doğrayınız ve sarımsaklı zeytinyağında kavurunuz.  Pastavilla Rigatoni’yi paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak al-dente kıvamında haşlayınız.

Mantarları kavrulduktan sonra bulyon suyu ve mısır taneleri ilave ederek pişmeye bırakınız. Makarnaları süzünüz ve sosa ilave ederek birkaç saniye sote ediniz.  Son olarak parmesan peyniri ilave ediniz ve karıştırınız. 

Afiyet Olsun

Paylaş