Tam Buğday Spaghetti

Spagetti, yani çubuk makarna 12. yüzyılda Güney İtalya'da doğmuştur. Makarna çeşitleri arasında en popüler olanıdır ve hem sade hem de soslu olarak en çok tüketilen çeşittir. Makarna ustası Pastavilla'nın özenle seçilen tam buğdaylarından ürettiği makarna çeşitlerinden biri olan Pastavilla Tam Buğday Spaghetti'yi de birçok sos ile uyumlu olmasının yanı sıra, genel olarak domatesli, deniz mahsullü, sebzeli ve kıymalı soslar ile birlikte tüketmenizi tavsiye ediyoruz.

500 g

 

BESİN DEĞERİ TABLOSU
100 g pişmemiş tam Pastavilla Tam Buğday Makarnasındaki besin öğeleri Günlük Karşılama oranı
Enerji 335 kcal 17%
Şeker 2,7 g 3%
Toplam yağ 2,6 g 3%
Doymuş yağ 0,2 g 1%
Tuz 0,12 g 2%
Protein 11 g 22%
Lif 7,5 g 30%

Paylaş