Tavuk Jambonlu Pastavilla Rigatoni
Pastavilla Rigatoni



Malzemeler - 1 Kişilik
- 100 – 150 g Pastavilla Rigatoni
- 2 tatlı kaşığı sarımsaklı zeytinyağı
- 75-100 g tavuk jambon
- Brokoli
- 1 tatlı kaşığı tereyağı
- 1-2 tatlı kaşığı toz parmesan peyniri
- 1 çay bardağı bulyon suyu
Hazırlanışı
Jambonu şeritler halinde doğradıktan sonra sarımsaklı zeytinyağda kavurunuz. Birkaç küçük parça brokoli ekleyiniz ve birkaç dakika kavurunuz. Daha sonra bulyon suyunu ve tereyağını ilave ediniz ve kısık ateşte pişiriniz.
Pastavilla Rigatoni’yi sosa ilave ederek birkaç saniye sote ediniz. Son olarak parmesan peyniri ekleyiniz ve karıştırınız.
Makarnanız serivse hazırdır.
Afiyet Olsun